Algemene voorwaarden

1. Kunstveiling
De Kunstveiling wordt georganiseerd door Soroptimistclub Rhenen/Veenendaal. De opbrengst komt in zijn geheel ten goede aan Stichting Ruby & Rose.
De werken zijn door de kunstenaars ter beschikking gesteld om geveild te worden.
Van de kunstwerken zijn ansichtkaarten gemaakt en gepubliceerd in een catalogus (met toestemming van de kunstenaars). Deze worden verkocht om extra inkomsten voor Stichting Ruby & Rose te genereren.

2. Verzenden
Ansichtkaarten & kunstcatalogus
Ansichtkaarten en de kunstcatalogus kunt u via de website bestellen. Deze kunt u na betaling afhalen bij Verfijnd Veenendaal (Patrimoniumlaan 22, Veenendaal). Het is ook mogelijk om deze per post aan u te laten verzenden. Wij kiezen er voor om dit per (brievenbus)pakket te versturen, zodat we de bestelling altijd kunnen volgen. De verzendkosten zijn voor de koper.

Ticket voor veilingavond
Het Ticket voor de veilingavond is de factuur die ontvangt per mail, na de bestelling. Wij vragen u deze factuur, of geprint of op uw telefoon mee te nemen naar de veilingavond.

Kunstwerk
Koopt u een kunstwerk? Deze worden niet verzonden en zullen persoonlijk moeten worden afgehaald.

3. Aankopen
Aankopen worden helaas niet geretourneerd. Het betreft hier een donatie voor het goede doel.
Heeft u een kaartje gekocht, maar bent u onverhoopt verhinderd? Probeer dan zelf uw kaartje door te verkopen. Is dat gelukt? Laat ons dan weten aan wie u het kaartje heeft doorverkocht.

4. Telefonisch bieden
Heeft u een werk gezien en wilt u graag meebieden? Stuur een email naar kunstveilingveenendaal@gmail.com, met uw naam en telefoonnummer. In de week voor de veiling nemen we contact met u op om uit te leggen hoe de procedure zal verlopen.